EN

Service

Personal training Amsterdam Oud-Zuid

Voel je binnen drie maanden weer fit en energiek door een bewezen formule. Wij zorgen ervoor dat je er nog plezier aan beleeft ook.

Doe de matchtest arrow
logo-illustration-small

Ik train al een aantal jaren bij Physicum! Een top plek. Mooie locatie met zeer goede apparatuur en geweldige trainers. Zij verstaan hun vak, zorgen dat ik blijvend mijn grenzen verleg en niet onbelangrijk zij hebben humor waardoor het ook gezellig is. Ik raad iedereen deze studio aan, mij helpt het in ieder geval om in shape te blijven!

review-avatar
Eric Warmerdam

Voordelen

Wat levert het je op?

review-avatar

Fysiek en mentaal lekker in je vel

Je voelt je elke training fitter en sterker worden. Vooral wanneer je de hele dag achter de computer zit is het belangrijk om aan voldoende beweging te komen. Door onze manier van trainen wordt je lichaam leniger en soepeler. Met een sterker lichaam voel je je mentaal ook lekkerder, heb je meer daadkracht in het dagelijks leven en kun je je beter concentreren.

review-avatar

Verbeter je gezondheid

Een sterk en energiek lichaam is weerbaarder tegen fysiek ongemak. Sporten is een sterk middel om jouw weerstand te verhogen. Met een gezond BMI zorg je ervoor dat gezondheidsrisico's flink afnemen. Daarnaast zorgt trainen voor zowel een verbeterde fysieke, als emotionele en mentale gezondheid.

review-avatar

Elke dag meer energie

Door de samenstelling van het programma ga je snel meer energie ervaren. Dit zorgt ervoor dat je steeds beter kan presteren wanneer je aan het werk bent, maar ook 's avonds nog voldoende energie over hebt voor je kinderen en/of partner.

review-avatar

Een lichaam waar je blij mee bent

Door je vetpercentage naar beneden te brengen (tot wel 1 kg per week) en het volume in je spieren te vergroten gaat je lichaam er steeds mooier uitzien. Daarnaast word je niet alleen sterker, maar wordt ook je uithoudingsvermogen groter.

Wat maakt de methode succesvol?

De combinatie van verschillende expertises garandeert zichtbaar en meetbaar resultaat:

Bodyscan

Voordat het traject begint krijg je een bodyscan, uitgevoerd door één van onze fysiotherapeuten. Binnen een uur weet je hoe je er fysiek voor staat en wat nodig is om jou in topconditie te krijgen. Daarnaast weet je wat je kunt gaan doen om je energieniveau snel te verbeteren en eventuele klachten te verhelpen met behulp van een persoonlijk plan. Je krijgt handvaten voor in het dagelijks leven en hiermee zet je je eerste stappen op weg naar een gezondere levensstijl. 

Training op maat

De bodyscan en jouw persoonlijke doelstellingen vormen de basis voor jouw trainingsprogramma. Je geeft zelf aan wat je precies wilt bereiken. Vervolgens zal jouw trainer een persoonlijk trainingsprogramma voor je opstellen. Je hoeft geen ervaring met sporten of op het gebied van training te hebben. Onder begeleiding van certified trainers ga je aan de slag met conditie training, effectieve krachttraining en circuit training. Maandelijks zal er een meet- en evaluatiemoment zijn om de weg naar het behalen van jouw doelen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Lifestyle coaching

Om ervoor te zorgen dat je je over 10 jaar nog steeds fit en energiek voelt, besteden we ook aandacht aan je lifestyle. Wij hebben verschillende experts in huis met jarenlange ervaring op het gebied van voeding. Zo hebben wij naast fysiotherapeuten ook een (sport) diëtist in huis, voedingsexperts op het gebied van een gezonde levensstijl, en een hormoon coach. Mocht je daar behoefte aan hebben, ontvang je een volledig gepersonaliseerd voedingsschema. Wees niet bang dat je nooit meer een stukje taart kunt nuttigen of een wijntje kunt drinken. Dat is namelijk niet duurzaam.

Je kunt rekenen op de volgende voordelen voor personal training in Amsterdam Oud-Zuid:

Locatie

Ontdek onze prachtige locatie in Oud-Zuid naast het Vondelpark. Met veel parkeergelegenheid, wat uniek is voor personal training in Amsterdam. Een monumentaal hoekpand met een ruime trainingszaal en tuin. Voor maximale privacy zijn er ook behandelkamers en een privé trainingsruimte aanwezig.

Fysiotherapeuten

Veel van onze trainers zijn naast personal trainer ook fysiotherapeut. Zij zijn dus gespecialiseerd in veilig bewegen en het voorkomen van blessures. Ook een bestaande blessure kan behandeld worden. Een blessure hoeft dus absoluut geen belemmering te zijn om te trainen.

Persoonlijke setting

Je traint in een persoonlijke setting in onze luxe privé gym. Hierdoor krijg je altijd de ruimte en aandacht die je verdient tijdens jouw personal training sessie. De eenpersoons kleed- en doucheruimte's zijn ruim en van schone handdoeken voorzien.

Ruime openingstijden

Doordeweeks zijn we geopend van 7:30 uur tot 21:30 uur en in het weekend van 9:00 uur tot 16:00 uur. Het is mogelijk om zowel vaste tijden als flexibele tijden af te spreken. Daardoor weten we altijd een gaatje te vinden in jouw volle agenda.

Gezelligheid

Keihard werken en plezier hebben gaan bij ons hand in hand. Naast dat we soms streng voor je zullen zijn, vinden we het ook belangrijk dat er een gezellige informele sfeer en fijne energie hangt. Je persoonlijke coach zal altijd in direct contact met jou staan. Hierdoor behalen we maximaal resultaat.

Geschoolde trainers

Maandelijks worden onze fysiotherapeuten / personal trainers bijgeschoold. Zo kunnen zij jou op een hoog niveau voorzien van persoonlijke begeleiding naar een fysieke en mentale topconditie. We hebben ervaren trainers die allemaal een eigen specialisatie hebben op het gebied van gezondheid.

100% tevredenheids garantie

Volg je met toewijding het persoonlijke trainingsprogramma van Physicum en voel je je binnen drie maanden niet fitter en energieker? Simpel, dan ontvang je gewoon je geld terug.

Reviews

Wat cliënten over
ons zeggen

Klik op een review om uit te klappen

De enthousiaste trainers, de open sfeer en de mooie locatie. Alles samen maakt Physicum een hele fijne plek om op een effectieve manier aan je (trainings/afval) doelen te werken. Door de professionele maar vooral ook leuke persoonlijke begeleiding voel ik mij lekker in mijn vel, weet ik welke manier van eten geschikt is voor mijn lichaam en heb ik meer energie dan ooit. Ik raad Physicum dan ook zeker aan!

JM
Jamie Meijer

Al 2 jaar train ik bij Physicum. Geweldige trainers die met veel humor en kundigheid je heel persoonlijk coachen. Zowel sportief, maar ook in leefgedrag en bij mentale issues. Fitter op elk vlak. Het leven is beter door Physicum.

ML
Maarten Luijten

Ik train al een aantal jaren bij Physicum! Een top plek. Mooie locatie met zeer goede apparatuur en geweldige trainers. Zij verstaan hun vak, zorgen dat ik blijvend mijn grenzen verleg en niet onbelangrijk zij hebben humor waardoor het ook gezellig is. Ik raad iedereen deze studio aan, mij helpt het in ieder geval om in shape te blijven!

avatar
Eric Warmerdam

Onder goede begeleiding van personal trainer Jorick, in vijf maanden mijn streefgewicht behaald, 14kg afgevallen, en een sterk verbeterde conditie. Stel je doel en onder de professionele één op één begeleiding maak je snel goede vooruitgang. De trainingen zijn gevarieerd elke keer uitdagend en aangepast op jou persoonlijke situatie. Ook de begeleiding op het gebied van voeding is erg fijn, gebalanceerd advies dat goed op te volgen is. Als jij het wil, helpt Physicum je doel te bereiken.

GH
Gert Huizing

Heerlijk getraind en binnen 4 maanden mn doelen gehaald. Fijn team, veel kennis, betrokken en motiverend. Dank allen, ik kom graag weer terug!

UB
Uschi BB

Dankzij de begeleiding van Sylvester en de personal trainers heb ik in korte tijd mijn doelen behaald. Uiterst tevreden met de resultaten die ik zonder deze professionele hulp nooit zo snel had kunnen behalen. Daarnaast heeft Physicum een heel gezellig team en is de sfeer er uitstekend! Kan dit aan iedereen aanraden die in korte tijd fit wil worden en dit ook wil blijven.

JH
Jaco van den hoven

Zeer professionele en aangename sportschool. Personal training op zijn best!

MB
Marrien Boers

Super goede personal training van zeer goed opgeleid personeel met haviksogen! Je krijgt een op maat gemaakt programma aangereikt waarbij je de meest optimale/efficiënte bewegingsuitvoering aangeleerd krijgt onder super leuke omstandigheden met super faciliteiten! Zowel de pt-trainingen als de fysio behandelingen met bijvoorbeeld de dry needling behandelingen van Mariëlle zijn echte aanraders! Mariëlle dankjewel 😁👍🏻

PS
Pieter Snijder

Een mooie gym in Amsterdam, ben een halfjaar geleden hier gaan trainen. En voel me sindsdien veel fitter, ben flink wat kilo’s kwijt en weet nu veel meer over een gezonde levensstijl. De sfeer is altijd heel leuk en gezellig, ik train altijd met Manouk. En de balans tussen serieus trainen en lachen is super. Kortom echt een aanrader voor een ieder die vindt dat die toch wat gezonder moet gaan leven. Dat is namelijk niet alleen sporten, maar ook voeding en hoe je erin staat!

MW
Michael van der Windt

Een uitstekende investering in uw gezondheid en welzijn. Hier krijg je deskundige aandacht en begeleiding door de coaches en fysiotherapeuten - elk van hen is erg goed in hun werk. De sfeer is ondersteunend, uitdagend en aangenaam. De aanpak is holistisch - u krijgt ook advies over voeding, slaap en andere aspecten van uw gezondheid en fitness - en het is allemaal logisch en kan u echt helpen beter te worden en u goed te voelen.

AF
Annette Freyberg-Inan

Of je nu fit(ter) wil worden of met een blessure kampt, bij Physicum kunnen ze je helpen. Ik heb in het verleden een acht-weeks programma met personal training gevolgd en ben onlangs behandeld aan een (sport)blessure. Beiden trajecten zijn boven verwachting verlopen!

RI
Rodney Ijlstra

Prachtig sportschool, geweldige begeleiding.

RM
Robi Meijer

Superfijne trainers met veel kennis. Je wordt enorm goed begeleid en mij weten ze na 1,5 jaar nog steeds elke week uit te dagen om mijn doelen te behalen. Ik zou Physicum aan iedereen aanraden!

SB
Sjuul Brummans

Physicum is de ideale plek voor Personal Training. De trainers zijn stuk voor stuk zeer kundig en bovendien leuke mensen. De combinatie van PT en physio maakt het uniek en zorgt ervoor dat er direct ingegrepen kan worden bij blessures. De ruimte is schoon en mooi en alle benodigde apparatuur is aanwezig. Physicum is een absolute aanrader voor iedereen!

JH
Joost Harmsen

Om te beginnen komt uit wat ze beloven: pijn in onderrug is weg binnen een maand, veel fitter, 4 kg kwijt, 1kg spieren erbij. Mooie combinatie kracht- en spierontwikkeling met uitgekiende nieuwe voedingsaanpak. Goede trainers, zorgvuldige (afgestemd op sporter en onderling) begeleiding. Faciliteiten prima, compact en van niveau. Je snapt niet dat niet iedereen boven de 50 dit doet. Aanpak is gericht op fitheid voor rest van je leven. Als je gezond en fit wil blijven: Physicum. En ze zijn nog aardig ook! Thanks boys!

TL
Ton de Langen

Met Marielle train ik reeds enkele maanden. In het begin heb ik aangegeven wat mijn doelen zijn en waar ik aan wil werken. Aan de hand daarvan zijn er een aantal oefeningen opgesteld waarbij ik wekelijks vooruitgang geboekt heb. Er is duidelijk progressie geboekt en ik zie dat ik sterker ben geworden op vlakken waarmee ik profijt heb buiten de sportschool. Ook zijn de evaluatiemomenten goed, want er zijn een aantal objectieve metingen die periodiek worden uitgevoerd, waaraan we kunnen zien hoe het lichaam verandert. Ik ben zeer positief over het kader waarin Physicum specialiseert en de training van Marielle.

BS
Balthasar Schopman

Thomas van Bakel heeft mij een jaar lang getraind 2 maal per week. Daarvoor deed ik jarenlang aan zwemmen en hardlopen maar daar had ik geen zin meer in. Thomas heeft mij met grote deskundigheid, veel geduld en inzicht ingewijd in de krachttraining. Ik ben veel sterker en gespierder geworden. Nu train ik zelf minstens drie keer per week. Dat gaat prima, maar naast de begeleiding mis ik ook de gezelligheid nu dat ik weer zelfstandig train.

SM
Serge Markx

Dit is een heel fijne plek om te trainen. Na mijn zwangerschap heb ik zo'n 8 maanden met Marielle getraind, en ik ben nu in de beste conditie die ik ooit ben geweest. Ik heb meer vertrouwen in mijn lijf, voel me sterk, en heb minder last van mijn schouders. Marielle heeft duidelijk verstand van zaken, en kan precies streng genoeg zijn om je goed te pushen. Wat mij betreft een aanrader.

IK
Isabel Keijer

Mooie ruimte, alles is perfect geregeld bij Physicum. ik heb ook elders getraind maar Thomas maakt de personal training écht personal. Geen standaardrondjes maar per keer inspelend op je conditie en kunnen. en hij is ook nog eens een zeer aardige vent. Een absolute aanrader!!

PM
Pieter Mulder

Fijne persoonlijke training van een trainer die ook zelf tot het uiterste gaat jouw doel te bereiken! Een echte aanrader voor wie fit en goed in zijn lichaam wilt zitten! Super bedankt Physicum, toppers!

MS
Moiko Schraa

Echt een geweldige plek voor personal training. Voorheen een personal trainer gehad ergens anders maar had nooit het gevoel dat ik ook echt gepusht werd om het beste uit mezelf te halen. Dat is hier absoluut wel het geval.

YM
Youri Moll

Stop met uitstellen en ontdek
of Physicum bij jou past!

Klik op onderstaande button om de matchtest te starten

Doe de Matchtest arrow
arrow Volg ons op Instagram