EN

Service

Fysiotherapie Amsterdam Oud-Zuid Amsterdam Oud-Zuid

Verspil geen tijd en geld aan symptoombestrijding. Wij focussen op de oorzaak. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Maak een afspraak arrow
logo-illustration-small

Door de persoonlijke begeleiding heb ik na 2 jaar eindelijk een structurele oplossing voor mijn blessure gevonden.

review-avatar
Linde de Wit

Voordelen

Wat levert het je op?

review-avatar

Binnen één behandeling een duidelijke diagnose

Bij langdurige pijn is er vaak meer dan één oorzaak. Door verschillende testen te doen, brengen we in kaart wat de reden is dat jij pijn of andere klachten ervaart.

review-avatar

Snelle verbetering

Ook als je al jaren met pijnklachten loopt ervaar je na de eerste behandeling vaak al een stuk minder pijn. Jouw kracht neemt direct toe en vaak voel je je een stuk vrijer.

review-avatar

Blijvend resultaat

Het is niet alleen belangrijk om de klachten weg te nemen, maar ook om ervoor te zorgen dat deze in de toekomst wegblijven. Door naast te behandelen ook gericht te trainen weet je wat je moet doen om jouw lijf fit en sterk te houden.

Wat maakt de methode succesvol?

Door te werken met de nieuwste test- en behandeltechnieken is er binnen een enkele sessie vaak meer mogelijk dan je denkt:

Testen

Bij langdurige pijn is er vaak meer dan één oorzaak. Door verschillende testen te doen, brengen we in kaart wat de reden is dat jij pijn of andere klachten ervaart.

Oplossen

Op basis van de testresultaten maken we inzichtelijk waar de oplossing ligt voor het probleem. En hoe we die oplossing zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Door je lichaam te behandelen voel je direct een verbetering in de pijnklacht(en).

Controle (opnieuw testen)

Door dezelfde opnieuw testen uit te voeren ervaar je direct dat je meer kracht en/of bewegingsvrijheid hebt. Vaak zijn de bewegingen die in eerste instantie nog pijn veroorzaakte binnen één behandeling volledig pijnvrij.

Daarnaast kun je ook rekenen op de volgende voordelen:

Veilige omgeving

De ruimtes bij Physicum worden continue van verse lucht voorzien en zijn daardoor maximaal geventileerd. Elke 6 minuten wordt de lucht in de behandelruimtes volledig ververst.

Ruime openingstijden

Doordeweeks zijn we geopend van 7:30 uur tot 21:30 uur en in het weekend van 9:00 uur tot 16:00 uur. Daardoor weten we altijd een gaatje te vinden in jouw volle agenda.

Personal trainers

Al onze fysiotherapeuten zijn ook personal trainer. Zij zijn dus niet alleen gespecialiseerd in behandelen maar ook in hoe het lichaam getraind moet worden voor blijvend resultaat.

Geschoolde therapeuten

Maandelijks worden onze fysiotherapeuten bijgeschoold. Zo kunnen zij jou op een hoog niveau begeleiden naar een pijnvrij lichaam en fysieke topconditie.

Anders dan anders

Bij Physicum werken ervaren erkende fysiotherapeuten. Wij kiezen er echter voor om anders (breder) te werken dan dat je in de fysiotherapie gewend bent. Dit betekent allereerst dat behandelingen bij ons een uur duren. Wij willen daarnaast voorkomen dat we 30% van jouw tijd kwijt zijn aan verplichte administratie. Om die reden zijn wij dan ook niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Dit betekent dat je de factuur zelf dient te betalen en deze vervolgens indient bij je zorgverzekeraar. Afhankelijk van je verzekeraar en type polis zal je dan een (groot) deel terug ontvangen. Het is ons streven is om jou op deze manier binnen enkele behandelingen volledig pijnvrij te krijgen.

Reviews

Wat cliënten over
ons zeggen

Klik op een review om uit te klappen

Ik kwam binnen met kniepijn en hoopte op wat begeleiding om deze vervelende pijn op te lossen. Trainer Dave overtrof mijn verwachtingen! Hij is een zeer professionele en toch persoonlijke kerel! Hij hielp me te begrijpen wat de oorzaak van het probleem is en maakte een plan om het op te lossen. De pijn is enorm afgenomen en tijdens de training hebben we goed gelachen! De communicatie met Physicum is professioneel en snel. Ik zal zeker terugkomen als ik persoonlijke training of fysio nodig heb. Bedankt jongens!

RV
Rogier Vriezen

Na meer dan een jaar rond te hebben gelopen met vreselijke pijn in de knie bij Physicum terecht gekomen. Goede inventarisatie van mijn probleem, eens per twee weken een sessie van bijna een uur onder leiding van Jorick en de pijn is aanzienlijk afgenomen na drie maanden. Gisteren viel me in de spiegel op dat er ook nog een sixpack in mijn buik aan het verschijnen is. Daar kwam ik niet voor, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen.

YY
Yob

De voorgestelde oplossing heeft gewerkt.

DB
Daniel Brender ã Brandis

Super goede personal training van zeer goed opgeleid personeel met haviksogen! Je krijgt een op maat gemaakt programma aangereikt waarbij je de meest optimale/efficiënte bewegingsuitvoering aangeleerd krijgt onder super leuke omstandigheden met super faciliteiten! Zowel de pt-trainingen als de fysio behandelingen met bijvoorbeeld de dry needling behandelingen van Mariëlle zijn echte aanraders! Mariëlle dankjewel 😁👍🏻

PS
Pieter Snijder

Een uitstekende investering in uw gezondheid en welzijn. Hier krijg je deskundige aandacht en begeleiding door de coaches en fysiotherapeuten - elk van hen is erg goed in hun werk. De sfeer is ondersteunend, uitdagend en aangenaam. De aanpak is holistisch - u krijgt ook advies over voeding, slaap en andere aspecten van uw gezondheid en fitness - en het is allemaal logisch en kan u echt helpen beter te worden en u goed te voelen.

AF
Annette Freyberg-Inan

Na flinke nekklachten te hebben gekregen ben ik naar een fysiotherapeut gegaan. Die zei dat ik een soort van nekhernia had. Dat het wel tot 3 maanden kon duren voordat het over was. Mijn dochter zei toen dat ik naar Sylvester moest gaan. Dat heb ik gedaan en na 3 behandelingen gewoon klachtenvrij en kan ik mijn nek weer normaal bewegen.Ongelooflijk. Ik raad iedereen Physicum aan!

MM
Mariette

Of je nu fit(ter) wil worden of met een blessure kampt, bij Physicum kunnen ze je helpen. Ik heb in het verleden een acht-weeks programma met personal training gevolgd en ben onlangs behandeld aan een (sport)blessure. Beiden trajecten zijn boven verwachting verlopen!

RI
Rodney Ijlstra

Had een geweldige ervaring. Voordat ik ging, had ik maanden aanhoudende kniepijn en na één behandeling was de pijn verdwenen. Sylvester was zeer behulpzaam en professioneel. Beveel behandeling hier aan!

MB
Marjorie Baker

Physicum is de ideale plek voor Personal Training. De trainers zijn stuk voor stuk zeer kundig en bovendien leuke mensen. De combinatie van PT en physio maakt het uniek en zorgt ervoor dat er direct ingegrepen kan worden bij blessures. De ruimte is schoon en mooi en alle benodigde apparatuur is aanwezig. Physicum is een absolute aanrader voor iedereen!

JH
Joost Harmsen

Ik had last van mijn pols door het veel typen, vooral met mijn rechterhand. Sylvester heeft me onmiddellijk geholpen en ik heb sindsdien (nu meer dan twee jaar geleden) geen last meer gehad, niet in het dagelijks leven maar ook niet meer met typen. Zeker aan te raden!

SC
Sanne C

Om te beginnen komt uit wat ze beloven: pijn in onderrug is weg binnen een maand, veel fitter, 4 kg kwijt, 1kg spieren erbij. Mooie combinatie kracht- en spierontwikkeling met uitgekiende nieuwe voedingsaanpak. Goede trainers, zorgvuldige (afgestemd op sporter en onderling) begeleiding. Faciliteiten prima, compact en van niveau. Je snapt niet dat niet iedereen boven de 50 dit doet. Aanpak is gericht op fitheid voor rest van je leven. Als je gezond en fit wil blijven: Physicum. En ze zijn nog aardig ook! Thanks boys!

TL
Ton de Langen

Ik liep al een paar jaar met problemen in mijn onderrug. Om deze reden heb ik meerdere fysiotherapeuten bezocht, maar zij boden mij niet het gewenste resultaat. Bij Physicum had ik, tot mijn grote verbazing, na 1 behandeling genoeg om weer zonder klachten te kunnen sporten. Doordat er een ontspannen sfeer hangt maar er wel zeer professioneel wordt behandeld kom ik hier graag terug als dat nodig is.

GP
Gijs-Jan Poelgeest

Dit is een heel fijne plek om te trainen. Na mijn zwangerschap heb ik zo'n 8 maanden met Marielle getraind, en ik ben nu in de beste conditie die ik ooit ben geweest. Ik heb meer vertrouwen in mijn lijf, voel me sterk, en heb minder last van mijn schouders. Marielle heeft duidelijk verstand van zaken, en kan precies streng genoeg zijn om je goed te pushen. Wat mij betreft een aanrader.

IK
Isabel Keijer

Wil jij je weer fit en energiek voelen?

Maak nu een afspraak met een van onze professionals.

Afspraak maken arrow
arrow Volg ons op Instagram