EN

Reviews

Waarom mensen voor Physicum kiezen

Fedde
Bekijk video
play-button
Jackie
Bekijk video
play-button
Roger
Bekijk video
play-button
Sjuul
Bekijk video
play-button
Jelle
Bekijk video
play-button
Herma
Bekijk video
play-button
Rogier
Bekijk video
play-button
Stefaan
Bekijk video
play-button

Reviews

Wat cliënten over
ons zeggen

Klik op een review om uit te klappen

De enthousiaste trainers, de open sfeer en de mooie locatie. Alles samen maakt Physicum een hele fijne plek om op een effectieve manier aan je (trainings/afval) doelen te werken. Door de professionele maar vooral ook leuke persoonlijke begeleiding voel ik mij lekker in mijn vel, weet ik welke manier van eten geschikt is voor mijn lichaam en heb ik meer energie dan ooit. Ik raad Physicum dan ook zeker aan!

JM
Jamie Meijer

Al 2 jaar train ik bij Physicum. Geweldige trainers die met veel humor en kundigheid je heel persoonlijk coachen. Zowel sportief, maar ook in leefgedrag en bij mentale issues. Fitter op elk vlak. Het leven is beter door Physicum.

ML
Maarten Luijten

Ik kwam binnen met kniepijn en hoopte op wat begeleiding om deze vervelende pijn op te lossen. Trainer Dave overtrof mijn verwachtingen! Hij is een zeer professionele en toch persoonlijke kerel! Hij hielp me te begrijpen wat de oorzaak van het probleem is en maakte een plan om het op te lossen. De pijn is enorm afgenomen en tijdens de training hebben we goed gelachen! De communicatie met Physicum is professioneel en snel. Ik zal zeker terugkomen als ik persoonlijke training of fysio nodig heb. Bedankt jongens!

RV
Rogier Vriezen

Ik train al een aantal jaren bij Physicum! Een top plek. Mooie locatie met zeer goede apparatuur en geweldige trainers. Zij verstaan hun vak, zorgen dat ik blijvend mijn grenzen verleg en niet onbelangrijk zij hebben humor waardoor het ook gezellig is. Ik raad iedereen deze studio aan, mij helpt het in ieder geval om in shape te blijven!

avatar
Eric Warmerdam

Onder goede begeleiding van personal trainer Jorick, in vijf maanden mijn streefgewicht behaald, 14kg afgevallen, en een sterk verbeterde conditie. Stel je doel en onder de professionele één op één begeleiding maak je snel goede vooruitgang. De trainingen zijn gevarieerd elke keer uitdagend en aangepast op jou persoonlijke situatie. Ook de begeleiding op het gebied van voeding is erg fijn, gebalanceerd advies dat goed op te volgen is. Als jij het wil, helpt Physicum je doel te bereiken.

GH
Gert Huizing

Heerlijk getraind en binnen 4 maanden mn doelen gehaald. Fijn team, veel kennis, betrokken en motiverend. Dank allen, ik kom graag weer terug!

UB
Uschi BB

Na meer dan een jaar rond te hebben gelopen met vreselijke pijn in de knie bij Physicum terecht gekomen. Goede inventarisatie van mijn probleem, eens per twee weken een sessie van bijna een uur onder leiding van Jorick en de pijn is aanzienlijk afgenomen na drie maanden. Gisteren viel me in de spiegel op dat er ook nog een sixpack in mijn buik aan het verschijnen is. Daar kwam ik niet voor, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen.

YY
Yob

Dankzij de begeleiding van Sylvester en de personal trainers heb ik in korte tijd mijn doelen behaald. Uiterst tevreden met de resultaten die ik zonder deze professionele hulp nooit zo snel had kunnen behalen. Daarnaast heeft Physicum een heel gezellig team en is de sfeer er uitstekend! Kan dit aan iedereen aanraden die in korte tijd fit wil worden en dit ook wil blijven.

JH
Jaco van den hoven

Zeer professionele en aangename sportschool. Personal training op zijn best!

MB
Marrien Boers

De voorgestelde oplossing heeft gewerkt.

DB
Daniel Brender ã Brandis

Super goede personal training van zeer goed opgeleid personeel met haviksogen! Je krijgt een op maat gemaakt programma aangereikt waarbij je de meest optimale/efficiënte bewegingsuitvoering aangeleerd krijgt onder super leuke omstandigheden met super faciliteiten! Zowel de pt-trainingen als de fysio behandelingen met bijvoorbeeld de dry needling behandelingen van Mariëlle zijn echte aanraders! Mariëlle dankjewel 😁👍🏻

PS
Pieter Snijder

Een mooie gym in Amsterdam, ben een halfjaar geleden hier gaan trainen. En voel me sindsdien veel fitter, ben flink wat kilo’s kwijt en weet nu veel meer over een gezonde levensstijl. De sfeer is altijd heel leuk en gezellig, ik train altijd met Manouk. En de balans tussen serieus trainen en lachen is super. Kortom echt een aanrader voor een ieder die vindt dat die toch wat gezonder moet gaan leven. Dat is namelijk niet alleen sporten, maar ook voeding en hoe je erin staat!

MW
Michael van der Windt

Een uitstekende investering in uw gezondheid en welzijn. Hier krijg je deskundige aandacht en begeleiding door de coaches en fysiotherapeuten - elk van hen is erg goed in hun werk. De sfeer is ondersteunend, uitdagend en aangenaam. De aanpak is holistisch - u krijgt ook advies over voeding, slaap en andere aspecten van uw gezondheid en fitness - en het is allemaal logisch en kan u echt helpen beter te worden en u goed te voelen.

AF
Annette Freyberg-Inan

Na flinke nekklachten te hebben gekregen ben ik naar een fysiotherapeut gegaan. Die zei dat ik een soort van nekhernia had. Dat het wel tot 3 maanden kon duren voordat het over was. Mijn dochter zei toen dat ik naar Sylvester moest gaan. Dat heb ik gedaan en na 3 behandelingen gewoon klachtenvrij en kan ik mijn nek weer normaal bewegen.Ongelooflijk. Ik raad iedereen Physicum aan!

MM
Mariette

Of je nu fit(ter) wil worden of met een blessure kampt, bij Physicum kunnen ze je helpen. Ik heb in het verleden een acht-weeks programma met personal training gevolgd en ben onlangs behandeld aan een (sport)blessure. Beiden trajecten zijn boven verwachting verlopen!

RI
Rodney Ijlstra

Prachtig sportschool, geweldige begeleiding.

RM
Robi Meijer

Superfijne trainers met veel kennis. Je wordt enorm goed begeleid en mij weten ze na 1,5 jaar nog steeds elke week uit te dagen om mijn doelen te behalen. Ik zou Physicum aan iedereen aanraden!

SB
Sjuul Brummans

Had een geweldige ervaring. Voordat ik ging, had ik maanden aanhoudende kniepijn en na één behandeling was de pijn verdwenen. Sylvester was zeer behulpzaam en professioneel. Beveel behandeling hier aan!

MB
Marjorie Baker

Physicum is de ideale plek voor Personal Training. De trainers zijn stuk voor stuk zeer kundig en bovendien leuke mensen. De combinatie van PT en physio maakt het uniek en zorgt ervoor dat er direct ingegrepen kan worden bij blessures. De ruimte is schoon en mooi en alle benodigde apparatuur is aanwezig. Physicum is een absolute aanrader voor iedereen!

JH
Joost Harmsen

Ik had last van mijn pols door het veel typen, vooral met mijn rechterhand. Sylvester heeft me onmiddellijk geholpen en ik heb sindsdien (nu meer dan twee jaar geleden) geen last meer gehad, niet in het dagelijks leven maar ook niet meer met typen. Zeker aan te raden!

SC
Sanne C

Om te beginnen komt uit wat ze beloven: pijn in onderrug is weg binnen een maand, veel fitter, 4 kg kwijt, 1kg spieren erbij. Mooie combinatie kracht- en spierontwikkeling met uitgekiende nieuwe voedingsaanpak. Goede trainers, zorgvuldige (afgestemd op sporter en onderling) begeleiding. Faciliteiten prima, compact en van niveau. Je snapt niet dat niet iedereen boven de 50 dit doet. Aanpak is gericht op fitheid voor rest van je leven. Als je gezond en fit wil blijven: Physicum. En ze zijn nog aardig ook! Thanks boys!

TL
Ton de Langen

Met Marielle train ik reeds enkele maanden. In het begin heb ik aangegeven wat mijn doelen zijn en waar ik aan wil werken. Aan de hand daarvan zijn er een aantal oefeningen opgesteld waarbij ik wekelijks vooruitgang geboekt heb. Er is duidelijk progressie geboekt en ik zie dat ik sterker ben geworden op vlakken waarmee ik profijt heb buiten de sportschool. Ook zijn de evaluatiemomenten goed, want er zijn een aantal objectieve metingen die periodiek worden uitgevoerd, waaraan we kunnen zien hoe het lichaam verandert. Ik ben zeer positief over het kader waarin Physicum specialiseert en de training van Marielle.

BS
Balthasar Schopman

Thomas van Bakel heeft mij een jaar lang getraind 2 maal per week. Daarvoor deed ik jarenlang aan zwemmen en hardlopen maar daar had ik geen zin meer in. Thomas heeft mij met grote deskundigheid, veel geduld en inzicht ingewijd in de krachttraining. Ik ben veel sterker en gespierder geworden. Nu train ik zelf minstens drie keer per week. Dat gaat prima, maar naast de begeleiding mis ik ook de gezelligheid nu dat ik weer zelfstandig train.

SM
Serge Markx

Ik liep al een paar jaar met problemen in mijn onderrug. Om deze reden heb ik meerdere fysiotherapeuten bezocht, maar zij boden mij niet het gewenste resultaat. Bij Physicum had ik, tot mijn grote verbazing, na 1 behandeling genoeg om weer zonder klachten te kunnen sporten. Doordat er een ontspannen sfeer hangt maar er wel zeer professioneel wordt behandeld kom ik hier graag terug als dat nodig is.

GP
Gijs-Jan Poelgeest

Dit is een heel fijne plek om te trainen. Na mijn zwangerschap heb ik zo'n 8 maanden met Marielle getraind, en ik ben nu in de beste conditie die ik ooit ben geweest. Ik heb meer vertrouwen in mijn lijf, voel me sterk, en heb minder last van mijn schouders. Marielle heeft duidelijk verstand van zaken, en kan precies streng genoeg zijn om je goed te pushen. Wat mij betreft een aanrader.

IK
Isabel Keijer

Mooie ruimte, alles is perfect geregeld bij Physicum. ik heb ook elders getraind maar Thomas maakt de personal training écht personal. Geen standaardrondjes maar per keer inspelend op je conditie en kunnen. en hij is ook nog eens een zeer aardige vent. Een absolute aanrader!!

PM
Pieter Mulder

Fijne persoonlijke training van een trainer die ook zelf tot het uiterste gaat jouw doel te bereiken! Een echte aanrader voor wie fit en goed in zijn lichaam wilt zitten! Super bedankt Physicum, toppers!

MS
Moiko Schraa

Echt een geweldige plek voor personal training. Voorheen een personal trainer gehad ergens anders maar had nooit het gevoel dat ik ook echt gepusht werd om het beste uit mezelf te halen. Dat is hier absoluut wel het geval.

YM
Youri Moll

Wil jij je weer fit en energiek voelen?

Maak nu een afspraak met één van onze professionals.