EN

Service

Coaching voor Ondernemers

Of je nu ZZP'er bent of dat je 100 man in dienst hebt; Wij begeleiden ondernemers naar een gezonder bedrijf.

Maak een afspraak arrow
logo-illustration-small

Ongeveer een jaar geleden zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik besloot om bij Physicum het coachingstraject te starten om mezelf fitter te maken en op die manier te investeren in mijn bedrijf. Ik voel me energieker, slaap beter en heb enorme stappen gezet op zakelijk gebied. Bijkomend voordeel: het is voor mij nog fiscaal aantrekkelijk ook!

review-avatar
Bart

Voordelen

Wat levert het je op?

review-avatar

Minder ziekteverzuim

Het ziekteverzuim wordt aantoonbaar lager wanneer jij als werkgever in de gezondheid van je medewerkers investeert. Werknemers die sporten zijn over het algemeen gezonder op zowel korte als lange termijn. Denk aan minder kans op blessures of chronische ziekten en aan het verbeteren van de stemming. Werknemers presteren beter als ze lekker in hun vel zitten.

review-avatar

Mentaal weerbaarder

Wie goed wil presteren, moet goed met druk om kunnen gaan. Door bewegen te stimuleren als werkgever maak je je team mentaal weerbaarder. De fysieke en mentale belastbaarheid van de werknemers worden vergroot. De stressbestendigheid neemt toe. Daardoor worden besluiten sneller en gerichter genomen. De creativiteit verbetert aanzienlijk. Het team kan veerkrachtiger omgaan met veranderingen en uitdagingen binnen het bedrijf.

review-avatar

Teambuilding

Sporten is een krachtige manier om onderlinge banden binnen een team te versterken. Gelukkige, gezonde en ontspannen werknemers zijn energieker en gemotiveerder. Vaak zijn zij ook meer tevreden met hun baan. De medewerkerstevredenheid neemt toe en het teamgevoel wordt vergroot. Door het ontstaan van competitie groeit de samenhorigheid. Werknemers hebben meer voor elkaar over naarmate ze meer activiteiten buiten werk delen. Dit zorgt ervoor dat teams meer bereiken.

Wat maakt de methode succesvol?

De combinatie van verschillende expertises garandeert zichtbaar en meetbaar resultaat:

Kick off

Wat is de snelste weg naar meer energie en een fittere geest en lichaam? Dat is de vraag die we tijdens de kick off behandelen. Samen bepalen we waar we beginnen: het verbeteren van de nachtrust, het voedingspatroon of leggen we de bijvoorbeeld focus op methoden waarmee het stressniveau naar beneden gebracht wordt?

Training op maat

Op basis van de ervaring met trainen, de huidige conditie en eventuele blessures wordt er voor jou een trainingsprogramma volledig op maat gemaakt. Elke training wordt je sterker. Je uithoudingsvermogen neemt toe. En daarmee krijg je vertrouwen in je lichaam.

Coaching

Bij aanvang van het programma ontvang je ons handboek met zeven pijlers naar optimale gezondheid. Door telkens kleine aanpassingen te maken zorgen we ervoor dat je op een gemakkelijke, laagdrempelige manier stap voor stap een gezondere levensstijl aanleert. Zowel jouw hoofdcoach als onze online lifestyle expert zal wekelijks jouw progressie monitoren.

Daarnaast kun je ook rekenen op de volgende voordelen:

Professionele coaching

We werken met gespecialiseerde coaches en psychosociaal therapeut. Zo kunnen we jou optimaal begeleiden op het gebied van het doorbreken persoonlijke patronen, gedragsverandering, gewichtsverlies en hormoon-balans.

Gecertificeerde trainers

Onze ervaren en gecertificeerde fysiotherapeuten, personal trainers en coaches worden regelmatig bijgeschoold. Ze kunnen jou op hierdoor altijd op een hoog niveau begeleiden naar mentale en fysieke topconditie.

Privé setting

Je traint altijd 1 op 1, onder persoonlijke begeleiding in onze luxe privé gym. We kunnen jou hierdoor de ruimte en aandacht bieden die je verdient. Ook de ruime kleedkamers zijn privé en voorzien van schone handdoeken.

Plezier

Het is voor ons heel belangrijk dat je met plezier je doelen bereikt. We staan voor een gezellige informele sfeer en zorgen ervoor dat hard werken en plezier hebben hand in hand gaan.

Ruime openingstijden

Doordeweeks zijn we geopend van 7:30 uur tot 21:30 uur en in het weekend van 9:00 uur tot 16:00 uur. We kunnen daarom altijd een passend moment vinden dat aansluit bij jouw agenda.

Veilige omgeving

In 2021 is een geavanceerd luchtverversings-, koel- en verwarmingssysteem geïnstalleerd binnen Physicum. Met dit systeem zal de lucht elke 20 minuten volledig ververst zijn. Je traint dan als het ware in de buitenlucht!

100% tevredenheids garantie

Volg je met toewijding het persoonlijke trainingsprogramma van Physicum en voel je je binnen drie maanden niet fitter en energieker? Simpel, dan ontvang je gewoon je geld terug.

Reviews

Wat cliënten over
ons zeggen

Klik op een review om uit te klappen

De enthousiaste trainers, de open sfeer en de mooie locatie. Alles samen maakt Physicum een hele fijne plek om op een effectieve manier aan je (trainings/afval) doelen te werken. Door de professionele maar vooral ook leuke persoonlijke begeleiding voel ik mij lekker in mijn vel, weet ik welke manier van eten geschikt is voor mijn lichaam en heb ik meer energie dan ooit. Ik raad Physicum dan ook zeker aan!

JM
Jamie Meijer

Al 2 jaar train ik bij Physicum. Geweldige trainers die met veel humor en kundigheid je heel persoonlijk coachen. Zowel sportief, maar ook in leefgedrag en bij mentale issues. Fitter op elk vlak. Het leven is beter door Physicum.

ML
Maarten Luijten

Ik kwam binnen met kniepijn en hoopte op wat begeleiding om deze vervelende pijn op te lossen. Trainer Dave overtrof mijn verwachtingen! Hij is een zeer professionele en toch persoonlijke kerel! Hij hielp me te begrijpen wat de oorzaak van het probleem is en maakte een plan om het op te lossen. De pijn is enorm afgenomen en tijdens de training hebben we goed gelachen! De communicatie met Physicum is professioneel en snel. Ik zal zeker terugkomen als ik persoonlijke training of fysio nodig heb. Bedankt jongens!

RV
Rogier Vriezen

Ik train al een aantal jaren bij Physicum! Een top plek. Mooie locatie met zeer goede apparatuur en geweldige trainers. Zij verstaan hun vak, zorgen dat ik blijvend mijn grenzen verleg en niet onbelangrijk zij hebben humor waardoor het ook gezellig is. Ik raad iedereen deze studio aan, mij helpt het in ieder geval om in shape te blijven!

avatar
Eric Warmerdam

Onder goede begeleiding van personal trainer Jorick, in vijf maanden mijn streefgewicht behaald, 14kg afgevallen, en een sterk verbeterde conditie. Stel je doel en onder de professionele één op één begeleiding maak je snel goede vooruitgang. De trainingen zijn gevarieerd elke keer uitdagend en aangepast op jou persoonlijke situatie. Ook de begeleiding op het gebied van voeding is erg fijn, gebalanceerd advies dat goed op te volgen is. Als jij het wil, helpt Physicum je doel te bereiken.

GH
Gert Huizing

Heerlijk getraind en binnen 4 maanden mn doelen gehaald. Fijn team, veel kennis, betrokken en motiverend. Dank allen, ik kom graag weer terug!

UB
Uschi BB

Na meer dan een jaar rond te hebben gelopen met vreselijke pijn in de knie bij Physicum terecht gekomen. Goede inventarisatie van mijn probleem, eens per twee weken een sessie van bijna een uur onder leiding van Jorick en de pijn is aanzienlijk afgenomen na drie maanden. Gisteren viel me in de spiegel op dat er ook nog een sixpack in mijn buik aan het verschijnen is. Daar kwam ik niet voor, maar dat is natuurlijk mooi meegenomen.

YY
Yob

Dankzij de begeleiding van Sylvester en de personal trainers heb ik in korte tijd mijn doelen behaald. Uiterst tevreden met de resultaten die ik zonder deze professionele hulp nooit zo snel had kunnen behalen. Daarnaast heeft Physicum een heel gezellig team en is de sfeer er uitstekend! Kan dit aan iedereen aanraden die in korte tijd fit wil worden en dit ook wil blijven.

JH
Jaco van den hoven

Zeer professionele en aangename sportschool. Personal training op zijn best!

MB
Marrien Boers

De voorgestelde oplossing heeft gewerkt.

DB
Daniel Brender ã Brandis

Super goede personal training van zeer goed opgeleid personeel met haviksogen! Je krijgt een op maat gemaakt programma aangereikt waarbij je de meest optimale/efficiënte bewegingsuitvoering aangeleerd krijgt onder super leuke omstandigheden met super faciliteiten! Zowel de pt-trainingen als de fysio behandelingen met bijvoorbeeld de dry needling behandelingen van Mariëlle zijn echte aanraders! Mariëlle dankjewel 😁👍🏻

PS
Pieter Snijder

Een mooie gym in Amsterdam, ben een halfjaar geleden hier gaan trainen. En voel me sindsdien veel fitter, ben flink wat kilo’s kwijt en weet nu veel meer over een gezonde levensstijl. De sfeer is altijd heel leuk en gezellig, ik train altijd met Manouk. En de balans tussen serieus trainen en lachen is super. Kortom echt een aanrader voor een ieder die vindt dat die toch wat gezonder moet gaan leven. Dat is namelijk niet alleen sporten, maar ook voeding en hoe je erin staat!

MW
Michael van der Windt

Een uitstekende investering in uw gezondheid en welzijn. Hier krijg je deskundige aandacht en begeleiding door de coaches en fysiotherapeuten - elk van hen is erg goed in hun werk. De sfeer is ondersteunend, uitdagend en aangenaam. De aanpak is holistisch - u krijgt ook advies over voeding, slaap en andere aspecten van uw gezondheid en fitness - en het is allemaal logisch en kan u echt helpen beter te worden en u goed te voelen.

AF
Annette Freyberg-Inan

Na flinke nekklachten te hebben gekregen ben ik naar een fysiotherapeut gegaan. Die zei dat ik een soort van nekhernia had. Dat het wel tot 3 maanden kon duren voordat het over was. Mijn dochter zei toen dat ik naar Sylvester moest gaan. Dat heb ik gedaan en na 3 behandelingen gewoon klachtenvrij en kan ik mijn nek weer normaal bewegen.Ongelooflijk. Ik raad iedereen Physicum aan!

MM
Mariette

Of je nu fit(ter) wil worden of met een blessure kampt, bij Physicum kunnen ze je helpen. Ik heb in het verleden een acht-weeks programma met personal training gevolgd en ben onlangs behandeld aan een (sport)blessure. Beiden trajecten zijn boven verwachting verlopen!

RI
Rodney Ijlstra

Prachtig sportschool, geweldige begeleiding.

RM
Robi Meijer

Superfijne trainers met veel kennis. Je wordt enorm goed begeleid en mij weten ze na 1,5 jaar nog steeds elke week uit te dagen om mijn doelen te behalen. Ik zou Physicum aan iedereen aanraden!

SB
Sjuul Brummans

Had een geweldige ervaring. Voordat ik ging, had ik maanden aanhoudende kniepijn en na één behandeling was de pijn verdwenen. Sylvester was zeer behulpzaam en professioneel. Beveel behandeling hier aan!

MB
Marjorie Baker

Physicum is de ideale plek voor Personal Training. De trainers zijn stuk voor stuk zeer kundig en bovendien leuke mensen. De combinatie van PT en physio maakt het uniek en zorgt ervoor dat er direct ingegrepen kan worden bij blessures. De ruimte is schoon en mooi en alle benodigde apparatuur is aanwezig. Physicum is een absolute aanrader voor iedereen!

JH
Joost Harmsen

Ik had last van mijn pols door het veel typen, vooral met mijn rechterhand. Sylvester heeft me onmiddellijk geholpen en ik heb sindsdien (nu meer dan twee jaar geleden) geen last meer gehad, niet in het dagelijks leven maar ook niet meer met typen. Zeker aan te raden!

SC
Sanne C

Om te beginnen komt uit wat ze beloven: pijn in onderrug is weg binnen een maand, veel fitter, 4 kg kwijt, 1kg spieren erbij. Mooie combinatie kracht- en spierontwikkeling met uitgekiende nieuwe voedingsaanpak. Goede trainers, zorgvuldige (afgestemd op sporter en onderling) begeleiding. Faciliteiten prima, compact en van niveau. Je snapt niet dat niet iedereen boven de 50 dit doet. Aanpak is gericht op fitheid voor rest van je leven. Als je gezond en fit wil blijven: Physicum. En ze zijn nog aardig ook! Thanks boys!

TL
Ton de Langen

Met Marielle train ik reeds enkele maanden. In het begin heb ik aangegeven wat mijn doelen zijn en waar ik aan wil werken. Aan de hand daarvan zijn er een aantal oefeningen opgesteld waarbij ik wekelijks vooruitgang geboekt heb. Er is duidelijk progressie geboekt en ik zie dat ik sterker ben geworden op vlakken waarmee ik profijt heb buiten de sportschool. Ook zijn de evaluatiemomenten goed, want er zijn een aantal objectieve metingen die periodiek worden uitgevoerd, waaraan we kunnen zien hoe het lichaam verandert. Ik ben zeer positief over het kader waarin Physicum specialiseert en de training van Marielle.

BS
Balthasar Schopman

Thomas van Bakel heeft mij een jaar lang getraind 2 maal per week. Daarvoor deed ik jarenlang aan zwemmen en hardlopen maar daar had ik geen zin meer in. Thomas heeft mij met grote deskundigheid, veel geduld en inzicht ingewijd in de krachttraining. Ik ben veel sterker en gespierder geworden. Nu train ik zelf minstens drie keer per week. Dat gaat prima, maar naast de begeleiding mis ik ook de gezelligheid nu dat ik weer zelfstandig train.

SM
Serge Markx

Ik liep al een paar jaar met problemen in mijn onderrug. Om deze reden heb ik meerdere fysiotherapeuten bezocht, maar zij boden mij niet het gewenste resultaat. Bij Physicum had ik, tot mijn grote verbazing, na 1 behandeling genoeg om weer zonder klachten te kunnen sporten. Doordat er een ontspannen sfeer hangt maar er wel zeer professioneel wordt behandeld kom ik hier graag terug als dat nodig is.

GP
Gijs-Jan Poelgeest

Dit is een heel fijne plek om te trainen. Na mijn zwangerschap heb ik zo'n 8 maanden met Marielle getraind, en ik ben nu in de beste conditie die ik ooit ben geweest. Ik heb meer vertrouwen in mijn lijf, voel me sterk, en heb minder last van mijn schouders. Marielle heeft duidelijk verstand van zaken, en kan precies streng genoeg zijn om je goed te pushen. Wat mij betreft een aanrader.

IK
Isabel Keijer

Mooie ruimte, alles is perfect geregeld bij Physicum. ik heb ook elders getraind maar Thomas maakt de personal training écht personal. Geen standaardrondjes maar per keer inspelend op je conditie en kunnen. en hij is ook nog eens een zeer aardige vent. Een absolute aanrader!!

PM
Pieter Mulder

Fijne persoonlijke training van een trainer die ook zelf tot het uiterste gaat jouw doel te bereiken! Een echte aanrader voor wie fit en goed in zijn lichaam wilt zitten! Super bedankt Physicum, toppers!

MS
Moiko Schraa

Echt een geweldige plek voor personal training. Voorheen een personal trainer gehad ergens anders maar had nooit het gevoel dat ik ook echt gepusht werd om het beste uit mezelf te halen. Dat is hier absoluut wel het geval.

YM
Youri Moll

Stop met uitstellen en ontdek
of Physicum bij jou past!

Klik op onderstaande button en kom langs voor een kennismaking.

Maak een afspraak arrow
arrow Volg ons op Instagram