EN

Personal training

Hoe lang duurt een training?

Elke training duurt een uur. Dit geeft je genoeg tijd om je lichaam aan het werk te zetten en je doelen te behalen.

Hoe vaak moet ik trainen bij Physicum?

Wij adviseren 2 tot 3 keer per week bij Physicum te trainen. Wat in jouw geval de beste trainingsfrequentie is hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan je ervaring met trainen, eventuele blessures, je stressniveau, je doelstelling, je agenda en uiteraard je budget. Samen kijken we naar een passend aantal keer trainen zodat je zo snel mogelijk je doelen behaalt.

Heb ik altijd dezelfde trainer?

Bij Physicum werken we met een vaste hoofdcoach. Je hoofdcoach zal je aanspreekpunt zijn voor al je vragen en is verantwoordelijk voor jouw resultaat. Wij werken het liefst met vaste momenten waarop je komt trainen, zodat je inderdaad altijd dezelfde trainer(s) hebt, afhankelijk van jouw beschikbaarheid.

Wat is de eerste stap?

Je begint bij het aanvragen van een kennismakingsgesprek. Je ontvangt dan een uitgebreide vragenlijst om jouw doelen in kaart te brengen en te zien waar we het snelst progressie kunnen boeken. Tijdens het kennismakingsgesprek lopen we jouw antwoorden samen door en kun je de locatie bekijken en de trainer(s) ontmoeten. We zullen dan adviseren welk programma naar ons idee het beste bij jou past. Het gesprek is uiteraard vrijblijvend dus het is aan jou om te bepalen of je bij ons aan de slag gaat of niet.

Hoe ziet een personal training programma eruit?

Na de kennismaking starten we altijd met de kick off. Je ontvangt van ons het Physicum handboek waarin staat uitgewerkt wat je kunt doen om je snel weer fit en energiek te voelen. Samen met je hoofdcoach stel je tijdens de kick off een plan op voor de eerste periode. Hij of zij zal een trainingsprogramma opstellen dat past bij jouw lichaam. De focus ligt allereerst natuurlijk op het aanleren van de juiste techniek(en). Elke maand volgt er een meet- en evaluatiemoment om te zien welke resultaten je geboekt hebt. Op basis van de resultaten worden de schema’s aangepast zodat je elke maand vooruitgang blijft boeken. Mocht daar behoefte aan zijn kan je gebruik maken van onze online lifestyle specialist. Zij zal je wekelijks coachen en motiveren om je lifestyle stapje voor stapje aan te passen.

Trainen jullie ook in het Vondelpark?

Mocht die behoefte er zijn kunnen er trainingen in het Vondelpark gedaan worden. Wij hebben echter een ruime tuin waardoor we altijd lekker naar buiten kunnen wanneer de temperatuur het toelaat. In de tuin sta je afgeschermd van voorbijgangers.

Is jouw vraag nog niet beantwoord?

Neem contact met ons op arrow
arrow Volg ons op Instagram