NL

Careers

Fysiotherapeut (full-time)

Het is onze missie om 100% gemotiveerde cliënten duurzaam naar optimale gezondheid te begeleiden. Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut met een passie voor trainen die ons team komt versterken.

Weet jij iedereen om je heen te motiveren om meer te bewegen en steek jij iedereen aan met jouw enthousiasme?

Als therapeut en trainer bij Physicum ben je dagelijks bezig om cliënten naar een fit, energiek en gezond lichaam te begeleiden. Aan jou de taak om cliënten uit te dagen en te motiveren om (weer) de fitste versie van zichzelf te worden. Dat doe je zowel in de behandelkamer als in de trainingszaal.

Je werkt samen met in totaal 18 gemotiveerde collega's, waarvan 8 fysiotherapeuten. Plezier is kernwaarde nummer 1 binnen Physicum. Je komt in een team dat er samen naar streeft om elke dag beter te worden als therapeut, trainer en als coach. Wekelijks is er overleg en om de 2 weken een workshop van de beste therapeuten en (personal) trainers. (Minstens) elk kwartaal is er een gezellig teamuitje. De sfeer binnen Physicum is informeel, maar professioneel.

Teamfoto

Hoe ziet jouw werk eruit?

Over Physicum

Physicum is een fysiotherapiepraktijk en personal training studio gelegen aan het Vondelpark in Amsterdam. Door de combinatie te maken tussen behandelen, trainen en coaching (op het gebied van lifestyle) zorgen we ervoor dat cliënten snel pijnvrij zijn en zich weer fit en energiek voelen. Zowel fysiek als mentaal.

Wat we jou bieden

Wie ben jij?

Geïnteresseerd?

Klik dan HIER om te kijken of Physicum bij jou past!

Do you want to feel fit
and energized again?

Make an appointment with one of our professionals.

arrow Follow us on Instagram